## Tuesday June 21, 2016

	Room 103 (120)	Room 201 (60)	Room 205 (60)	Room 208 Auditorium (350)	Room 214 (99)	Atrium + Common Space
9:00am - 12:00pm (3 hours)	Conference Set Up					Vendor
12:00pm - 1:00pm (60 min)		Wifi? Connect to FSU en web browser and		Opening Session (Scott Goyette)	Win a Visa Gift Card in vendor sessions!	Setup
1:15pm - 2:15pm (60 min)	English Language Leaners (Chane Eplin)	DOE Technology and Security Updates (Ted Duncan & Gary Evans)	Transportation (Lee Davis)	Cohort Data for Grad Rate Calculations (Tracy Halley & Danielle Boudreaux)	Round Table: Data Security, Are We Ready? (Bill Nimmons)	
2:30pm - 3:30pm (60 min)	Florida Education Finance Program (FEFP) & Class Size Reduction Allocation (Lee Davis)	Using School-Level Data to Increase Graduation Success of Students w/ Disabilities (Federico Valadez, Jr)	Skyward Easy Data Analytics for School Districts	School Grades & Accountability (Tracy Halley)	Digital Classrooms Plan Updates (Cali Stringer)	Vendor
3:45pm - 4:15pm (30 min)	Getting the most out of Microsoft Server 2012 in	Professional Development Center Customization (Scott Hansen)	Focus The Integrated Solution for Education Needs	Database Basics (Todd Clark)	FASTER (Levis Houghs, Michael Wade & Bill McMillan)	Exhibits
4:30pm - 5:00pm (30 min)	Education (Ethan Caren & David Beckner)				ACT/SAT Record Layout Expansion (Levis Hughes, Hugh Cunningham & Michael Wade)	

## Wednesday June 22, 2016

	Room 103 (120)	Room 201 (60)	Room 205 (60)	Room 208 Auditorium (350)	Room 214 (99)	Atrium + Common Space	
8:00 am - 9:00 am (60 Minutes)	ESE Reporting (Monica Verra-Tirado)	Improving Grad Rate by Improving Data Quality (Eleni Pressley)	With Ransomeware, Prevention is the Only Option (DELL)	FLEID (Shawna Reid)	School Choice Reporting McKay & Charter (Adam Emerson Laura Harrison)		
9:15am - 10:30am (75 min)	Navigating the Waters of State Reporting (Aaron Nicely & Katie Foley)	The Changing Role of the CTO (Robert Duke)	Neglected & Delinquent Students for Funding (Melvin Herring & Linda Fleming)	Class Size Data Collection (Kendra Jahnke)	Florida K-20 Education Info Portal (EDStats) (PERA)	Vendor Exhibits	
10:45am - 11:45am (60 min)	FTE Reconciliation Round Table	Volusia Online Learning- Growing Successfully (Dr. Amy Blowers)	Dropout Prevention Format & Reporting Dropouts (Linda Fleming & Melvin Herring)	Career & Professional Education Act: CAPE Reporting (Tara Goodman)	School Safety & Discipline Reporting (Julie Collins & Kenneth Dukes)		
Noon - 1:30pm (90 min)	Lunch on FAMIS (In Dining Room 108)						
1:30pm - 2:30pm (60 min)	Using Skyward's Online Course Requests (Shawna May , Karen Matthews & Maria Jimenez)	IT General Controls & the Data Security Threat Landscape (Maxis 360)	FileWave 101: Simplify your OS Management	FDOE Student Database (Teresa Sancho)	Don't forget to attend the Thursday closing session for a chance to	Vendor Exhibits	
2:45pm - 3:15pm (30 min)	Don't forget to attend the closing session for a chance to WIN!	Solutions for an Application World (CDW & F5)	99 Problems and a D!\$K Ain't One (Pure Storage)	FERPA (Mari Presley)	WIN a prize!		
3:30pm - 4:30pm (60 min)	Automating Instructional Evaluations (Duane Weeks)	The Power of HTML5 in ERP Systems (Tyler Technologies)	DQ2 (Todd Clark)	Virtual Education Reporting (Sandra Eggers)	Staff Database Changes (Teresa Sancho)		

## Thursday June 23, 2016

	Room 103 (120)	Room 201 (60)	Room 205 (60)	Room 208 Auditorium (350)	Room 214 (99)	
8:30am - 9am (30 min)	Google and how it	K-12	Don't forget to	FTE Recalibration (Kendra Jahnke)		
9am - 9:30am (30 min)	could work for you (Jeremy Bunkley)	Representative Report of NWRDC (Henry Martin)	attend the closing session for a change to WIN!		Improving Campus Emergency Response (VERTEKS)	
9:45am - 10:45am (60 min)	Take-home Chromebooks: Year 2 (Adam Boatright & Ethan Caren)	Florida Code: A New Hope for Your Data (Marybeth Windham)	It's All About Data: Focus Reporting Tools	FTE State Auditing (Arthur Hart)	Reporting Florida's Migrant Data (Linda Fleming & Chandra Hayes)	
11:00am - Noon (60 min)	FASTER using Focus (Katie Foley Aaron Nicely)	CIO Round Table (Rick Laneau)	Virtual Education Reporting (Repeat) (Sandra Eggers)	Closing Setup	Thank you for attending the 2016 FAMIS  Conference!!!	
12:15pm - 1:00pm (45 min)	Don't forget you must be present to win our AWESOME prizes!			FAMIS Closing Session	Comerence:::	
1:00pm - 4:00pm	Clean Up					