Tuesday June 27, 2017

	General Session Coquia D & E (600)	Break Out 1 Coquina A & B (150)	Break Out 2 Coquina C	Break Out 3 Coquina F & G (150)	Break Out 4 Coquina H (70)	Common Space
9:00am - 12:00pm (3 hours)	Conference Set Up					
12:00pm - 1:00pm (60 min)	Opening Session Andre Smith (DOE)					
1:15pm - 1:45pm (30 min)	KG Screener	End of the Year Processing in Focus	Silver Sponsor	Change Control	ТВА	Vendor
1:45pm - 2:15pm (30 min)	(Renaissance Group)	Aaron Nicely & Katie Cooper	Silver Sponsor	Peter Thorne		
2:15 - 2:30 (15 Minutes)	Afternoon Break - Snacks and Beverages in the Vendor Area				Exhibits	
2:30pm - 3:30pm (60 min)		Florida Focus Product . Council Meeting	Gold Sponsor	. Skyward Product Council Meeting	FATA Meeting Paula Wicker	
3:45pm - 4:15pm (30 min) 4:30pm - 5:00pm (30 min)			Gold Sponsor			
5pm - 7pm (2 Hours)	District & Vendor Networking Social Beverages & Snacks in Vendor Area					

Wednesday June 28, 2017

	General Session Coquia D & E (600)	Break Out 1 Coquina A & B (150)	Break Out 2 Coquina C	Break Out 3 Coquina F & G (150)	Break Out 4 Coquina H	Common Space	
7 am - 8am (60 Minutes)	Morning Coffee & Pastries						
8:00 am - 9:00 am (60 Minutes)	Student Database	Student Database Updates Teresa Sancho Class Size Kenneth Dukes	ESSA Update	FLEID Workshop* Shawna Reid	Silver Sponsor	Vendor Exhibits	
					Silver Sponsor		
9:15am - 10:15am (60 min)	FTE Recalibration Workshop* Kendra Jahnke	Database Basics Andre Smith	Digital Classroom Plan Cali Stringer	Leon County Demo of OneRoster /Classlink	Gold Sponsor		
10:30am - 11:30am (60 min)		FETPIP Kendra Jahnke	Student Transportation	FLEID Workshop* Shawna Reid	Gold Sponsor		
11:30 - 1:00pm (90 min)	Lunch on FAMIS (General Session Coquina D & E)						
1:15pm - 2:15pm (60 min)		Federal Reporting	DQ2 Workshop Cole Sousa	FTE Recalibration Workshop* Kendra Jahnke	Gold Sponsor		
2:30pm - 3:00pm (30 min)		Teresa Sancho	Silver Sponsor	IT Audit TBA Auditor	Silver Sponsor		
3pm - 3:15pm (15 min)	Afternoon Break					Vendor Exhibits	
3:15pm - 4:15pm (60 min)	Reporting and Florida's K-12	Silver Sponsor	FEFP	Gold Sponsor			
		Scholarship Programs Katherine Golf	Silver Sponsor	Lee Davis	doid Spoilsoi		

Thursday June 29, 2017

	General Session Coquina D & E (600)	Break Out 1 Coquina A & B (150)	Break Out 2 Coquina C (70)	Break Out 3 Coquina F & G (150)	Break Out 4 Coquina H (70)		
7:30am - 8:30am (60 Min)	Morning Coffee & Pastries						
8:30am - 9:30am (60 min)	CAPE Reporting Sean Friend	SESIR	ТВА	ТВА	ТВА		
9:45am - 10:45am (60 min)	Virtual Education Reporting Sandy Eggers	FERPA	FTE Audit TBA Auditor	Improving Data Quality (Focus)	Security Round Table (Bill Nimmons)		
11:00am - Noon (60 min)		Legislative Update		Empowering Districts Through Built-in	CIO Round Table		
12:15pm - 1:00pm (45 min)	Lunch & Closing Session (Coquina D & E)						
1:00pm - 4:00pm	Clean Up						